Οδοντοτεχνικό Εργαστηριο Καράμπελας Κώστας

Tο εργαστήριο μας καθιερώθηκε στον οδοντοτεχνικό χώρο αξιοποιώντας τη πείρα αλλά και την διαρκή επένδυση και επιμόρφωση στις πλεον καινοτόμες τεχνικές.
Στον 21ο αιώνα που οδηγείται από ρομποτικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας, οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία στην οδοντιατρική και στην οδοντοτεχνική επηρεάζοντας την ζωή μας.
Η κουλτούρα μας δεν μας επιτρέπει να μείνουμε εκτός εποχής. Επενδύουμε σε οδοντοτεχνικά συστήματα CAD-CAM, LASER και διατηρούμε συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρίες- προμηθευτές, Ivoclar – Vita – Bredent – Bego – 3 Shape – VHF, εξασφαλίζοντας για εσάς προϊόντα – υπηρεσίες υψηλής ακρίβειας και σταθερών τιμών σε μια δίκαιη και σωστή τιμολόγηση.
Με τις νέες τεχνικές παράγουμε προϊόντα (κεραμικά συστήματα Zirgonio, E-MAX) , (επιεμφυτιευματικές εργασίες, εξατομικευμένα – Abutment, μπάρες – συνδέσμους), τηλεσκοπικά και μεταλλο-πορσελάνες όλα χωρίς χυτήριο αλλά με το σύστημα CAD-CAM μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες, άθραυστες χωρίς μονομερές ) κτλ. που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των ασθενών σας.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στη δουλειά μας. Αυτή μας δίνει χαρά και ώθηση να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Καράμπελας Κώστας

Σύνοψη

Κατασκευή ιστοσελίδας του οδονοτοτεχνικού εργαστηρίου του Κώστα Καράμπελα

Πελάτης

Καράμπελας Κώστας

Υπηρεσίες

Ιστοσελίδα, δημιουργία κειμένων, φωτογράφηση, S.E.O., προώθηση

Κατηγορία

Web-design

Related Projects