Η εταιρία

horizon computer experts

Αναγεννήσεως 2, 65403, Καβάλα / T. 2510620602 / F. 2510620372 / info@h01.gr

Η συνεχής επικοινωνία με τον πελάτη και η ανταπόκριση στις ανάγκες του, η διαδικτυακή παρουσία και προώθησή της επιχείρησης, διευρύνουν το αγοραστικό της κοινόΗ επιχειρήσεις στις μέρες μας στηρίζονται ολοένα και περισσότερο στην πληροφορική. Η μηχανογράφηση μια επιχείρησης δεν είναι πια απλά ένα εργαλείο αποδοτικότητας αλλά μια αναγκαιότητα. Η πλήρης μηχανογράφηση και η συνεχή διαθεσιμότητα του εξοπλισμού πληροφορικής αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα κάθε σύγχρονης επιχείρησης.

Στην horizon έχουμε όλες τις λύσεις που θα χρειαστείτε για την απρόσκοπτη και αποδοτική λειτουργία της επιχείρησης σας

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της πληροφορικής, με έμφαση στην μηχανογράφηση εταιριών και στην παρουσία τους στο διαδίκτυο.
Η δραστηριότητες της εταιρίας περιλαμβάνουν, μελέτες και υλοποίηση δικτύων υπολογιστών, σχεδιασμό, υλοποίηση, φιλοξενία και προώθηση δικτυακών τόπων, έργα πληροφορικής, εμπόριο υπολογιστών και λογισμικού, υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης και συμβουλευτικές υπηρεσίες πληροφορικής και σύνταξης επενδυτικών σχεδίων.

  • Την υποστήριξη συστημάτων. Η υποστήριξη περιλαμβάνει προβλήματα υλικού, δυσλειτουργίες προγραμμάτων, ανάκτηση κατεστραμμένων δεδομένων κ.α.
  • Την μελέτη, σχεδίαση, εγκατάσταση, υποστήριξη και συντήρηση ενσύρματων και ασύρματων δικτύων υπολογιστών και δομημένης καλωδίωσης σε εταιρικό ή βιομηχανικό περιβάλλον.
  • Την δημιουργία, φιλοξενία και προώθηση δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων για ιδιώτες, εταιρίες και δημόσιους φορείς.
  • Εμπόριο υπολογιστών και περιφερειακών, σε συνεργασία με όλους του κατασκευαστές του χώρου
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα επιχορηγήσεων.

Υπηρεσίες Έργα – ΠροϊόνταΝέα Επικοινωνία